Spring naar content

Routekaart Belastingdienst voor schuldhulpverleners

6 februari 2018

Welke mogelijkheden heb je als schuldhulpverleners om de belastingdienst te benaderen? In deze infographic staat alles op een rijtje.

Routekaart Belastingdienst voor schuldhulpverleners laat zien welke mogelijkheden je hebt als schuldhulpverlener om de Belastingdienst te benaderen. 

Soms heb je te maken met zeer urgente en schrijnende problematiek, die niet zomaar aan de telefoon of aan de balie op te lossen is. Op die momenten kan het Stellateam, een onderdeel van het team Relatiebeheer Particulieren, in actie komen. Ook de criteria voor Stella staan in deze infographic.

Kijk voor meer informatie ook op belastingdienst.nl/kennisnetwerk

Gerelateerde artikelen

Verslag Webinar ‘Wat is de impact van online beleggen in cryptomunten op jongeren?’

In het webinar ‘Wat is de impact van online beleggen in cryptomunten op jongeren?’ deelden verschillende experts vanuit hun eigen vakgebied...

85 procent dwangakkoorden succesvol

In samenwerking met de NVVK biedt Bureau de infographic dwangakkoord aan. Deze infographic biedt informatie voor hulpverleners met betrekking tot de te volgen route voor het aanbieden van een dwangakkoord.

Terugkijken Praktijkdag – Samen komen tot haalbare betalingsregelingen (CJIB geeft thuis bij schulden)

Op de praktijkdag van 19 mei gingen experts en uitvoerders onder begeleiding van dagvoorzitter Sandy Nijhuis in gesprek over hoe we samen tot...